Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/omubun/domains/omubun.ro/public_html/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14 Omu' bun: about

Navigare

Info

Iată câteva informaţii despre acest blog...

Omu' Bun e un site pe care aş dori să prezint câte ceva din gândurile, ideile, problemele şi concluziile cu care m-am confruntat şi pe care le văd în jurul meu - în speranţa că unora dintre cititori le va fi de folos.

E vorba de acele treburi care mă frământă şi care uneori mă fac să mă gândesc că nu trăiesc între oameni ci între roboţei (teleghidați de ceva sau cineva din umbră) şi mă cuprinde frica că voi ajunge la fel - teleghidat si mânat de frici si adicţii programate undeva în (mai mult sau mai puţin) inconştient - iar când din când în când observ la mine aceleaşi apucături stereotipice ca la unii dintre confraţii mei mă apucă groaza.

Defapt e vorba despre cum şi de ce trebuie şi poţi să rămâi "Om Bun" într-o lume... ca cea în care trăim... şi în sensul ăsta la ce idei şi concluzii am ajuns eu şi alţii şi de ce.

Îmi cer iertare anticipat pentru stângăcia mea lingvistică şi pentru limajul uneori lemnos pe care poate-l mai adopt şi sper să apreciaţi mai mult ideile decât forma în care reuşesc să le expun.

Vă urez lectură cu folos şi sper să comentaţi.


Feeds